Blog - Mobilă cu personalitate

Marimea potrivita, Forma perfecta, Stilul si Nivelul de confort sunt cele 4 sfaturi esentiale pentru combinarea modelelor de scaune bucatarie cu mese.

4 Sfaturi esentiale pentru combinarea de mese si scaune bucatarie

Intrebari frecvente: Scaunele au inaltimea potrivita pentru masa la care vor fi folosite? Ati comandat suficiente scaune? Au garantie?

Vreti sa comandati scaune pentru bucatarie - 3 Intrebari frecvente

Pentru ca scaunele pe care le comandati sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra, trebuie sa mergeti pe un stil anume.

Un scaun de bucatarie pe masura asteptarilor dumneavoastra

6 trucuri rapide, pentru intretinere rapida, ramaneti la piele sau plastic. Ca regula de baza, trebuie pastrata o distanta de minim 30 cm intre sezutul scaunului si partea de deasupra mesei.

6 trucuri rapide pentru a alege scaune si mese de bucatarie practice

Ghid de achizitionare scaune de bucatarie . Indiferent daca sunt folosite pentru a lua un mic dejun rapid sau pentru o intalnire la cina cu toata familia si prietenii, scaunele de la bucatarie trebuie sa fie confortabile si sa reziste cat mai bine la uzu

Ghid de achizitionare scaune de bucatarie

Desi cei mai multi dintre noi incearca sa se asorteze cat mai mult in design, sa cumpere seturi de scaune si masa de bucatarie in stil similar, in ultimii ani a devenit foarte populara o tehnica extrem de interesanta de amenajare.

Mix scaune bucatarie - Tehnica moderna de amenajare pentru un efect dramatic

De curand mi-am schimbat decorul in bucatarie pentru ca cel anterior era putin incarcat si dadea impresia de aglomeratie. Pentru ca tot se poarta elementele moderne si simpliste, m-am decis pentru un design mai elegant, in nuante de crem.

Cele mai rezistente scaune pentru bucatarie

Scaunele de birou ergonomice trebuie să se adapteze pe deplin la lucrător și să-l ajute să-și îndeplinească sarcinile.

Importanța ergonomiei în cazul scaunelor pentru birou

Stiu ca nu e in tiparele homedesignului sa-ti mobilezi bucataria cu scaune ori fotolii pufoase, relaxante sau comode. Si totusi…

SCAUNE COMODE PENTRU BUCATARIE

Scaunele si masa sunt piesele de mobilier cele mai utilizate intr-o bucatarie functionala. Trebuie sa consulti ofertele magazinelor si sa alegi o varianta care sa arate bine in bucataria ta.

Scaune de bucatarie care sa te tina o viata

Cum alegi cele mai bune scaune de bucatarie astfel incat sa beneficiezi de calitate la preturi rezonabile? Urmareste informatiile din acest ghid de cumparaturi si vei afla calitatile pe care trebuie sa le aiba scaunele de bucatarie pentru a fi utile, dura

Cum alegi cele mai bune scaune de bucatarie