Livrare/Transport si Garantie
Termen de livrare

Comenzile se livreaza de regula in termen de maxim 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii si confirmarea acesteia de catre Exquisite in limita stocului disponibil. 

Pentru produse care nu se afla pe stoc, termenul de livrare este intre 2 si 16 saptamani  de la data comenzii validate si incasarea avansului, in functie de produs, cantitate si sezon. 

NOTA!
Pentru produse care necesita precomanda la producator, cantitatea minima a comenzii va fi verificata cu fabrica si comunicata clientului inainte de confirmarea comenzii. Exquisite Furniture isi rezerva dreptul de a informa clientii daca produsul solicitat poate fi livrat sau nu, respectiv in ce conditii poate fi onorata comanda. Va multumim pentru intelegere!


Modificarea si anularea comenzilor:
Dupa achitarea avansului comanda nu mai poate fi modificata/anulata. In cazul anularii/modificarii din partea cumparatorului avansul achitat nu va fi returnat.  
Orice alte solutii necesita acordul scris al ambelor parti. 


Garantie

Produsele achizitionate de persoane fizice beneficiaza de o garantie de 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.
Garantia nu acopera cazuri in care produsul prezinta deteriorari fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., montarea incorecta, supunerea la variatii mari de temperatura,  socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii inproprii (umididate ridicata, substante chimice, etc.), interventie mecanica sau plastica asupra produselor.
Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele din materiale naturale precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu pot fi tratate ca si defecte de calitate.
Exquisite este exonerat de obligatiile de garantie pentru defecte care provin din  nerespectarea modului de utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare.
Cost transport

Transportul si montajul la adresa beneficiarului nu sunt incluse in pret. Exquisite Furniture nu asigura montajul.  
Transportul poate fi asigurat prin firma de curierat rapid sau de catre un transportator particular. Costul transportului va fi calculat in functie de greutatea produsului sau dupa caz, a volumului ambalajului sau in functie de destinatie atunci cand se livreaza prin transportator particular.
Se aplica regulamentul firmei de curierat sau al transportatorului. Costul transportului poate diferi fata de cel indicat pe pagina produsului fiind facturat si in functie de destinatie, in anumite cazuri fiind necesara ajustarea costului de transport in functie de numarul de km extra-retea a firmei de curierat. 

Exquisite Furniture informeaza clientul despre costul de transport inainte de validarea si livrarea comenzii.

Transportul este gratuit pe o raza de 15 km in jurul localitatii Fagaras (jud. Brasov). 


Curierul/transportatorul nu are obligatia sa manipuleze mobilierul pana in apartament, curte etc.. Din acest motiv va recomandam sa va asigurati ca puteti prelua/transporta coletul pana la locatia finala a acestuia.  

La livrare produsele vor fi insotite de factura si chitanta in cazul in care plata se face in numerar (solicitati transportatorului/curierului documentele)

ATENTIE! 

Exquisite Furniture nu isi asuma responsabilitatea pentru modul in care firma de curierat/transportatorul manipuleaza marfa pana la destinatia finala.

Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea coletului la primire. In cazul constatarii unei nereguli (carton deteriorat, crapaturi, urme de deschidere, strivire, etc.) cumparatorul trebuie sa solicite pe loc intocmirea unui proces verbal de fata cu agentul de livrare. In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut este deteriorat din cauza transportului necorespunzator, nesesizand acest lucru curierului si fara intocmirea procesului verbal constatator, despagubirea nu este posibila deoarece nu se mai poate stabili ulterior unde a aparut deteriorarea produsului.