Despre Exquisite Furniture SRL

Exquisite este o firma cu actionariat german care are ca domeniu de activitate importul direct de mobilier din ratan sintetic dar si de scaune si mese din polipropilena si alte materiale precum MDF, HPL, etc.

Produsele Exquisite Furniture se adreseaza atat clientilor din domeniul HoReCa care doresc sa-si amenajeze spatiile cu un mobilier de calitate superioara si exclusivist, cat si persoanelor fizice care au dorinta de a-si mobila propriile locuinte, terase si gradini cu un mobilier deosebit la un pret atractiv. 

Exquisite vă poate oferi deasemenea mobilă exotică ce se distinge prin noutate, stil şi originalitate, fiind lucrată manual din materiale naturale atent selectate si cu imens respect pentru mediul înconjurător și sănătatea celor care aleg să-și întregească intimitatea locuinței printr-o atmosferă de eleganță și confort.


​Mobila „aerisită”, realizată din materiale naturale precum ratanul, bambusul sau zambila de apă te poate ajuta sa treci orice anotimp cu mult confort. Poți alege piese inedite din ratan, zambilă de apă (pentru acest gen de mobilier care se produce in mod exclusiv la comanda clientului va rugam sa ne contactati), sau bambus pentru ati crea impresia ca trăiești într-un loc exotic, cald și nepoluat, în armonie energetică cu natura.

Farmecul discret al design-ului simplu dar elegant face ca acest tip de mobilier să se potrivească oricărui stil decorativ, clasic sau modern. Pe lângă piesele de mobilier exotic, Exquisite vă pune la dispoziție și accesorii pentru design interior, piese de detaliu, care să ajute la întregirea și definitivarea atmosferei exotice.

Mobilierul pentru terasă Exquisite este realizat din fibră sintetică (PE) impletit manual pe cadru din aluminiu sau otel tratat impotriva coroziunii, abordând design-uri moderne. Aspectul, structura cat si rezistenta fibrei oferita de Exquisite face ca mobilierul nostru sa va asigure o calitate superioara multor produse similare din comert si sa va confere confortul dorit pentru clientii dumneavoastra.