Despre Exquisite Furniture SRLExquisite Furniture a fost infiintata in anul 2014 activitatea principala fiind importul direct de mobilier pentru interior si exterior.
Exquisite se adreseaza clientilor din domeniul HoReCa care doresc sa-si amenajeze o cafenea sau un restaurant cu un mobilier de calitate superioara si exclusivist, cat si persoanelor fizice care au dorinta de a-si mobila propriile locuinte, terase si gradini cu un mobilier deosebit la un pret atractiv. 

Exquisite va ofera scaune din plastic, scaune de bucatarie, scaune din piele ecologica, scaune de bar, mese de bucatarie din MDF mobilier pentru terasa si piscina si multe altele colaborand direct cu producatori externi si locali experimentati in acest domeniu pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de produsele achizitionate.La noi puteti alege dintr-o gama larga de culori frumoase si vii in special pentru scaune din plastic si scaune din piele ecologica. La comanda putem sa va livram si mobilier de exterior in culorile dorite de dumneavoastra care se se imbine perfect cu restul mobilierului deja existent. 

Mobilierul pentru terasă si piscina este realizat din fibră sintetică (PE) impletit manual pe cadru din aluminiu sau otel tratat impotriva coroziunii, abordând design-uri moderne. Aspectul, structura cat si rezistenta fibrei oferita de Exquisite face ca mobilierul nostru sa va asigure o calitate superioara multor produse similare din comert si sa va confere confortul dorit pentru dumneavoastra sau clientii dumneavoastra.