Menu

Mix scaune bucatarie - Tehnica moderna de amenajare pentru un efect dramatic



Desi cei mai multi dintre noi incearca sa se asorteze cat mai mult in design, sa cumpere seturi de scaune si masa de bucatarie in stil similar, in ultimii ani a devenit foarte populara o tehnica extrem de interesanta de amenajare. Ea consta in mixarea mai multor tipuri si stiluri de scaune bucatarie. Practic pentru o masa de bucatarie veti alege de exemplu 6 scaune, toate diferite intre ele (poti fi chiar culori diferite).

scaune culori diferite

Aceasta tehnica de amenajare confera caracter si interes pentru orice spatiu, mai ales pentru o bucatarie moderna. Reprezinta o modalitate simpla de a adauga culoare si efect dramatic casei dumneavoastra fara sa cheltuiti multi bani.

Stilistii recomanda aceasta tehnica de design clientilor indrazneti carora le place sa-si asume riscuri si sa se bucure de jocul vivace dintre culoare si textura.

Asemenea oricarui stil electic de amenajare, combinatia de scaune bucatarie diferite reprezinta un truc sigur de a declansa magia. Adauga un plus de personalitate si interes vizual in orice bucatarie, face ca spatiul acesta sa fie unic pentru dumneavoastra.

Atentie totusi: daca optati pentru aceasta tehnica de amenajare este important sa pastrati un anumit ritm vizual. Mai exact achizitionati scaune bucatarie diverse, dar care au aceeasi inaltime sau un punct comun (de exemplu pot fi 4 scaune identice ca forma, dar diferite ca si culoare sau pot fi 4 scaune cu spatar de aceeasi inaltime, cu forme diferite dar aceleasi nuante- de exemplu alb si maro).

De asemenea, puteti amesteca si potrivi scaunele in perechi. Astfel schema va fi mai coerenta daca fiecare scaun face parte dintr-o pereche.

Indiferent daca sunteti adeptul tehnicilor mai curajoase de amenajare sau daca preferati sa ramaneti la stilul clasic, oferta Drimus de scaune bucatarie ramane o puternica sursa de inspiratie pentru proiectele dumneavoastra.

Bucataria si mobilierul potrivit pot face ca pregatirea, luarea mesei si petrecerea timpului in familie sa fie momente mult mai placute care sa determine amintiri memorabile. Iar la Drimus, avem mobilier si scaune bucatarie de care aveti nevoie pentru a crea un spatiu atractiv, functional si primitor. Totul cu garantie si la preturi extrem de avantajoase!

Scaune recomandate