Menu

SCAUNE COMODE PENTRU BUCATARIE



Stiu ca nu e in tiparele homedesignului sa-ti mobilezi bucataria cu scaune ori fotolii pufoase, relaxante. Si totusi…

Petrecand foarte mult timp in bucatarie, ajungi sa-ti doresti sa stai pe un scaun comod, confortabil, care sa-ti tina spatele intr-o pozitie naturala si sa nu-ti oboseasca picioarele.

Din experienta mea va pot spune ca am optat la inceput pentru un mobilier de bucatarie standard, asa ca ne-am ales cu niste scaune tari, incomode. Petrecand foarte mult in bucatarie, la tigara si cafea, am constantat ca stam mai mult decat incomod. Asa ca, am cautat solutii care sa se potriveasca cu sptiul dar sa si dea ccomoditate prlungilor noastre sederi in bucatarie.

scaun tapitat

Asadar, am purces la umblat prin magazinele de mobila si ne-am intors acasa cu niste scaune – fotolii, confortabile, care te tinutuiau pur si simplu de placere pentru a te odihni. Pentru ca aceasta experienta a scaunelor de bucatarie nonconformiste a fost una placuta pe care o vom continua cu siguranta, ne-am gandit sa impartasim cu voi, pentru ca cu siguranta este ceva ce nu veti regreta.

Cam ce scaune comode ori fotolii s-ar potrivi in bucataria voastra?

Am cautat pentru voi ceva care sa fie similar cu ideea de scaune comode pentru bucatarie, si am descoperit la Exquisitemob.ro cateva variate interesante, atat ca design cat si ca pret:


Daca v-au placut alegerile noastre, atunci cu siguranta va veti delecta cu intreaga gama de scaune si fotolii comode de la Exquisitemob.ro.

Tot la ei veti descoperi si scaune pentru copii si alte tipuri de mobilier. Mese, mobilier de gradina, mic mobilier, colectii frumoase de mobila. Noua ne-a placut ce-am vazut. Au piese frumoase, din material rezistent, cu preturi accesibile.


Daca vreti sa va mobiliati locuinta cu stil, cei de la Exquisitemob.ro va vor da idei indraznete. Noi va sugerati sa urmariti colectiile propuse de ei, pentru ca veti descoperi potriviri minunate demne de cele mai alese gusturi.

De exemplu, noua ne-a placut foarte mult colectia scaunelor de birou, o combinatie foarte reusita, modele numeroase, pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile.

La ei gasim o colectie impresionanta de scaune: de birou, de bucatarie, de bar, ergonomice de birou, directoriale, pliante, pentru birou copii, de masaj, de relaxare, de casino, etc.


Scaune recomandate