Menu

Scaune de bucatarie care sa te tina o viata



Scaunele si masa sunt piesele de mobilier cele mai utilizate intr-o bucatarie functionala. La un moment dat, datorita folosirii indelungate ele vor incepe sa scartaie odata ce incepi sa le folosesti. In plus, daca tapiteria scaunelor nu este dintr-un material rezistent, aceasta va arata urat dupa o vreme. Asadar, va veni momentul sa cumperi alte scaune si mese pentru bucataria ta.

masa cu scaune din metal

Este destul de dificil sa faci o astfel de achizitie deorece s-ar putea ca piesele nou achizitionate sa nu se imbine estetic in ansamblul bucatariei tale. Trebuie sa consulti ofertele magazinelor si sa alegi o varianta care sa arate bine in bucataria ta. Inca un lucru pe care trebuie sa il ai in vizor la achizitia de scaune si mese de bucatarie este rezistenta acestora. Deoarece acestea sunt atat de utilizate, trebuie sa investesti in variante cat mai rezistente si care sa nu arate uzate dupa putin timp. Atunci cand investesti in obiecte de mobilier trebuie sa ai o gandire sustenabila – sa cauti oferte cat mai practice si care sa te tina cat mai mult.

Selgros vine cu cateva oferte de scaune de bucatarie rezistente si cu aspect deosebit. In plus, datorita variantelor neutre de culoare – wenge si alb – ele pot sa se incadreze in decorul oricarei bucatarii.

Cateva astfel de scaune de bucatarie de la Selgros sunt scaunele Barcelona, Madrid, Tatiana si Valencia. Primele doua variante sunt tapitate cu piele ecologica atat pe sezut cat si pe spatar si de aceea sunt foarte comode si usor de intretinut. In plus, scaunele nu se uzeaza repede si sunt foarte rezistente – pot sa sustina si persoane cu greutate mare.

Scaunele Valencia si Tatiana sunt scaune de dimensiuni mai mici decat cele descrise mai sus, insa sunt si ele foarte rezistente datorita cadrelor de lemn de fag si de metal. Sunt si ele tapitate cu piele ecologica, deci uzura va aparea abia dupa multi ani de folosire.

Scaune recomandate